Over ons

Medewerkers die weten waar ze over praten

Onze medewerkers hebben veel ervaring, met ieder een eigen specialisme. Het zijn geen verkopers, maar technici met verstand van zaken. Wij kennen geen verloop en dus voor u ook geen wisselende gezichten.

Snel, in aanpak en bezorging

We zetten alles in om te zorgen dat we u zo snel mogelijk kunnen helpen: een grote voorraad, dagelijkse bezorgservice en online bestelsysteem. Onze belangrijkste troef daarbij is onze mentaliteit: gewoon doen!

Onze achtergrond

Car Electric is in bijna twintig jaar tijd uitgegroeid van een kleine werkplaats en eenmansbedrijf tot wat we nu zijn: een stabiel bedrijf met een stevig team van vijf vaste medewerkers. We kozen voor een weg waar we in geloven. Door klein te beginnen en langzaamaan te groeien, verstaan we ons vak door en door.

In onze beginjaren lag de nadruk op reparatie en revisie van startmotoren en dynamo’s en op de verkoop van accu’s. In 2005 zijn we ons ook gaan richten op de verkoop van compleet nieuwe units. Een jaar eerder (2004) nam oprichter Ton Dekkers het Auto-electro Roosendaal over. Het werk nam toe en compagnon Michel Bosman stapte in het bedrijf. Als snel volgde de eerste medewerker.

We bleven (en blijven) ons ontwikkelen, om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag van onze klanten. Daarom startten we in 2013 een winkelgedeelte, met een uitgebreid aanbod aan veelgevraagde (elektrische) auto-onderdelen. Sinds 2015 hebben we alle kennis in huis over airco-systemen en sinds 2017 hebben we ons eigen accu-label toegevoegd aan het aanbod.

De nieuwste ontwikkeling is het cargo-dealerschap sinds 1 juni 2018. En een aanvulling op het assortiment: elektromotoren van 220 en 380 Volt. We zijn inmiddels met vijven, waaronder een vaste medewerker voor de dagelijkse bezorgservice. Onze bedoeling is al die jaren onveranderd: onze klanten zo goed en zo snel mogelijk helpen. Geen gezeur!

Telefoonnummer:   0165 539 375